Çocuk Eğitim Merkezi Mezuniyet Töreni

Yeni Çocuk Eğitim Merkezi 4.dönem ve Eski Çocuk Eğitim Merkezi 30.dönem gerçekleşen yıl sonu gösterisi ve mezuniyet töreni, Çocuk Eğitim Merkezleri Yürütme kurulu başkanı, Çocuk Eğitim merkezleri Koordinatörü, idarecileri, öğretmenleri, velileri ve çok sayıda izleyicinin katılımı ile 26.05.2017 tarihinde Sabancı Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.

Çocuk Eğitim Merkezleri Koordinatörü Arş. Gör. Almıla Elif SELÇUKLU tarafından yapılan açılış konuşmasının ardından minik öğrencilerin gösterileri izleyenlerden büyük beğeni topladı. Törende ritim gösterisi yapan çocuklar davul, darbuka gibi ritim çalgıları kullanarak çocuk şarkılarına eşlik etti. Ayrıca yöresel kıyafetler eşliğinde halk oyunları oynayıp, modern dans gösterisi yapan öğrenciler havaya kep fırlattı. Mezun olma heyecanı yaşayan minik öğrencilerin aileleri de duygu dolu anlar yaşadı. Mezun olan öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.