Üniversitemizde Birim İç Değerlendirme Raporlarının Hazırlanmasına Yönelik Eğitim Toplantısı Gerçekleştirildi

Üniversitemizde Birim İç Değerlendirme Raporlarının hazırlanmasına yönelik, bilgi paylaşımında bulunmak üzere eğitim toplantısı gerçekleştirildi. Rektörlük Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya; Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Oktay Özkan, Prof. Dr. Sultan Taşçı ve Prof. Dr. M. Hakan Poyrazoğlu, fakülte dekanları, yüksekokul ve meslek yüksekokulu müdürleri, merkez müdürleri, kalite komisyonu üyeleri ile akademik ve idari personel katıldı. Eğitim toplantısının açılış konuşmasını yapan Üniversitemiz Kalite Komisyonu Koordinatörü Prof. Dr. Mustafa Alçı, kalite süreci hakkında bilgiler verdi. Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Sultan Taşcı ise toplantıda yaptığı konuşmasında Yükseköğretim Kalite Kurulu tarafından yürütülen kurumsal dış değerlendirme süreçleri hakkında katılımcılara bilgiler verdi.

18 Ocak 2023 Çarşamba